[ Mast Offer ] Flipkart Fake Or Not – Win Assured Free Supercoins Or ₹50 Gift Card

[ Mast Offer ] Flipkart Fake Or Not – Win Assured Free Supercoins Or ₹50 Gift Card

Flipkart Fake Or Not – Win Assured Free Supercoins Or ₹50 Gift Card

Flipkart Has Started Fake Or Not Contest With 5 Questions In Video & They Are Giving Away Assured Free ₹1000 Gift card or ₹50 Gift Card Or Free Flipkart Supercoins.

Assured Rewards Of Flipkart Fake Or Not – 

Flipkart Fake Or Not Answers 

1. 1000 gift vouchers – 100 winners

2. ₹50 gift vouchers –  3000 winners

3. Free 25 Supercoins

4. Free 20 Supercoins

5. Free 10 Supercoins


How To Play Flipkart Fake Or Not – 

  1. First Of All Just Login Into Your Flipkart App Account
  2. Now Click Video Section Of Flipkart | You Can See Video Option From Footer Menu Beside Supercoin Button
  3. Flipkart Fake Or Not Answers 
  4. There You Will See Flipkart Fake Or Not Contest Video
  5. Click On Start Video & You Need To Watch All 12 Minutes Video To Give Correct Answers.
  6. We Have Already Added Correct Answers Below.

✳ 15 September Today Filpkart Fake or Not Fake Answers💥💥

1. Fake
2. Not Fake
3. Not Fake
4. Not Fake
5. Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 14th September 2020

1) The river Indus originates from China

Answer : Not fake

2) The word quarantine comes from a word meaning 40 days

Answer : Not fake

3) There was a superhero comic book on Sunil Gavaskar

Answer : Not fake

4) Zebras are white skinned animals with black stripes

Answer : Fake

5) 5g Network is fatal to birds

Answer : Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 4th September 2020

Question 1. A goat was arrested for not wearing a mask in Kanpur

Answer : Fake.

Question 2. world’s fastest human calculator is an Indian boy

Answer : Not Fake.

Question 3. Zindagi na milegi dobara film was shot during Tomatina festival in Spain

Answer : Fake.

Question 4. A human can balance a car on his head

Answer : Not Fake.

Question 5. Indian railways transport more people than the Australia population every day

Answer : Not Fake.

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 4th September 2020

1. Salman Khan film Sultan was originally titled Dangal

Answer is – Not Fake

2. Saurav Ganguly is the first former Indian captain to be BCCI’s president

Answer is – Fake

3. PM Modi bowed to a statue of Pandit Jawaharlal Nehru

Answer is – Fake

4. Snakebites can be treated by sucking out venom

Answer is – Fake

5. Mahatma Gandhi’s glasses sold for USD 340000 in UK

Answer is – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 3rd September 2020

1) Watching TV closely can damage eyes

Answer is – Fake

2) Indian farmers are using coca cola to protect crops from pests

Answer is – Not Fake

3) Aamir Khan wore his wife’s earrings in the movie Lagan

Answer is – Not Fake

4) P.M NARENDRA MODI Is the most followed Indian in twitter

Answer is – Not Fake

5) a maximum of 36 runs can be scored in a over of Cricket

Answer is – Fake

Answers Of Flipkart Fake Or Not Fake Quiz : Win Assured Gift Voucher Or Supercoin.

Required 12 Minutes As You Need To Watch A Video For Playing Quiz As Quiz In The Video.

Question 1.  Khardung La in Ladakh is the world’s highest motorable road

Answer : Fake.

Question 2. Healthy people are recommended not to wear masks says Govt. of India

Answer : Fake.

Question 3. Narayana Murthy’s son-in-law is the British Finance Minister

Answer : Not Fake.

Question 4. A Hindu temple is depicted on Cambodia’s national flag

Answer : Not Fake.

Question 5. Eating a lot of carrots causes skin to turn orange

Answer : Not Fake.

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 1st September 2020

1. Peanuts are of Indian origin

Answer is – Fake

2. Bengaluru traffic delayed a terrorist attack

Answer is – Not Fake

3. Arjun Rampal’s grandfather designed an artillery gun for India

Answer is – Not Fake

4. India shares its longest land border with Bangladesh

Answer is – Not Fake

5. IPL is the world’s first professional T20 cricket league

Answer is – Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 31st August 2020

1. A bus stop has been named after a stray dog in south India

Answer is – Not Fake

2. Consuming spicy food can cause ulcers

Answer is – Fake

3. Kalpana Chawla was the first Indian female citizen to go to space

Answer is – Fake

4. India has an activa volcano

Answer is – Not Fake

5. Shri Narendra Modi is the only PM of India who was born after independence

Answer is – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 30th August 2020

1. After trying Covid 19 vaccine Russian President’s daughter fond dead.

Answer is – Fake

2. Indore has been ranked the cleanest city of India for the 4th time.

Answer is – Not Fake

3. Any food cooked during solar esclipse can be poisonous

Answer is – Fake

4. Hair of a girl can grow more than 6 feet in length

Answer is – Not Fake

5. TN police adopts a popular meme to spead the message of staying home during lock down.

Answer is – Not Fake

Answers Of Flipkart Fake Or Not Fake Quiz : Win Assured Gift Voucher Or Supercoin.

Required 12 Minutes As You Need To Watch A Video For Playing Quiz As Quiz In The Video.

Question 1. Eating chilli can cause a hole in the human throat

Answer : Not Fake.

Question 2. Humans normally use 10% of their brain

Answer : Fake.

Question 3. Coronaviruses discovered over 50 years ago

Answer : Not Fake.

Question 4. Watermelon like fruit, found in Japan, is blue from inside

Answer : Fake.

Question 5. 1857 uprising was the first Indian uprising against the British

Answer : Fake.

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 28th August 2020

1. Venus flytrap can count

Answer is – Not Fake

2. Dust is mostly made up of skin that human shed

Answer is – Fake

3. Indian teenager invented anti-rape shoes

Answer is – Not Fake

4. Rapper Badshah stage name was inspired from SRK’s hit film

Answer is – Not Fake

5. Bus in Delhi filled with water during monsoon

Answer is – Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 27th August 2020

Question 1. The Great Wall of China is visible to the naked eye from space

Answer : Fake.

Question 2. Lake water color changes from blue to pink

Answer : Not Fake.

Question 3. M. S. Dhoni is the only cricketer to captain Chennai Super Kings

Answer : Fake.

Question 4. Avoiding sweets will prevent diabetes

Answer : Fake.

Question 5. Animals can also get infected by Covid19

Answer : Not Fake.

Flipkart Fake Or Not Answers – 26th August 2020

1. Hindi is the national language of India

Answer is – Fake

2. Chocolate snowfall was observed in Switzerland

Answer is – Not Fake

3. Jupiter and Saturn observed diamond rains

Answer is – Not Fake

4. Wuhan residents ignore social distancing rules and party

Answer is – Not Fake

5. Indian army claims to find Yetty’s footprints

Answer is – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 25th August 2020

1. Babies have more bones than adults

Answer is – Not Fake

2. Zomato introduces period leaves for their female and transgender employees

Answer is – Not Fake

3. Cadbury gives out free gift baskets for its 196th anniversary

Answer is – Fake

4. Nelson Mandela was on terrorist watch list of USA till 2008

Answer is – Not Fake

5. Tom Cruise to star in a movie shot in space

Answer is – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 24th August 2020

1. The word ‘batata’ is derived from Portuguese

Answer is – Not Fake

2. Addicts consume sanitizer instead of alcohol

Answer is – Not Fake

3. Doctor arrested for illegal kidney harvesting amidst coronavirus

Answer is – Fake

4. Dead body of peacock to be wrapped in national flag for burial

Answer is – Fake

5. Plucking one white hair causes growth of more white hair

Answer is – Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 23th August 2020

Question 1. Sniffer dogs are being used to detect coronavirus patients on Dubai airport

Answer : Not Fake.

Question 2. Brain surgeries can be conducted without anesthesia

Answer : Not Fake.

Question 3. UK PM Boris Johnson performed ‘Ram Abhishek’

Answer : Fake.

Question 4. All body parts get oxygen from blood vessels except Cornea

Answer : Not Fake.

Question 5. Waterfall flows backwards in Australia

Answer : Not Fake.

Flipkart Fake Or Not Answers – 22th August 2020

Question 1. Apple’s flagship phone is being manufactured in India for the first time

Answer : Not Fake.

Question 2. Class 10 student scores changed from 2 to 100 after re-evaluation

Answer : Not Fake.

Question 3. Laughing Buddha and Gautam Buddha are the same

Answer : Fake.

Question 4. Charminar was built in commemoration of end of plague

Answer : Not Fake.

Question 5. It was legal to mail babies through post in USA

Answer : Not Fake.

Flipkart Fake Or Not Answers – 21th August 2020

 

Question 1. Coca Cola sold 25 bottles in its first year

Answer : Fake.

Question 2. A. R. Rahman earlier known as Dileep Kumar is also married to Saira Banu

Answer : Not Fake.

Question 3. Kids virtually immune to coronavirus

Answer : Fake.

Question 4. The painting of Mona Lisa has a personal letterbox

Answer : Not Fake.

Question 5. Water on moon was found by India

Answer : Not Fake.

Flipkart Fake Or Not Answers – 20th August 2020

1. Coins with Hindu Gods were issued by British

Answer is – FakeFake

2. Whatsapp CEO warns users to change their DPs because they could be misused by ISIS

Answer is – FakeFake

3. Asia’s first fighter jet was made in India

Answer is – FakeNot Fake

4. Mosquitoes are the most fatal creatures to humans

Answer is – FakeNot Fake

5. Renewable energy generates 3 times the jobs as the fossil fuel industry

Answer is – FakeNot Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Ans – 19 Aug 2020

Question 1) Harmonium is an Indian originated instrument
Answer 1: Fake

Question 2) India’s Independence Day was celebrated with grandeur in London
Answer 2: Fake

Question 3) Varanasi’s Ratneshwar temple leans more than the Leaning tower of Pisa
Answer 3: Not Fake

Question 4) Helium gas was discovered in India during a solar eclipse
Answer 4: Not Fake

Question 5) An alcoholic monkey bit 250 people after he could not get his hands on more alcohol
Answer 5: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 18th August 2020

1. 50,000 smartphones to be distributed among students by Punjab Government

Answer is – Not Fake

2. Mumbai was given in dowry to the British

Answer is – Not Fake

3. A woman sets Guinness World record for having 14 children with 14 different men

Answer is – Fake

4. Hyundai showroom hires a street dog as a car salesman

Answer is – Not Fake

5. Mahatma Gandhi’s photo where he is dancing with a caucasian female has gone viral

Answer is – Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 17th August 2020

Question 1. A polling booth was set up for only one person in 2019

Answer : Not Fake.

Question 2. US cartoonist mocks Indian news channel in his cartoon

Answer : Fake.

Question 3. Petticoat was worn by men

Answer : Not Fake.

Question 4. Arvind Kejriwal Government fails to control Delhi floods

Answer : Fake.

Question 5. 15 foot long mystery sea creature discovered on Britain’s beach

Answer : Not Fake.

Flipkart Fake Or Not Answers – 16th August 2020

1. Indian team could not play in the 1950 FIFA World Cup because they were not permitted to play barefoot

Answer is – Fake

2. Mammals can lay eggs too

Answer is – Not Fake

3. A video of Delhi Police nabbing a terrorist is recently being circulated online

Answer is – Fake

4. There is a museum in India dedicated to toilets

Answer is – Not Fake

5. The blast in Beirut was a nuclear explosion

Answer is – Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 15th August 2020

1. Lord Mountbatten chose this date for India’s independence because Japan army surrendered in WW2 on the same date

Answer is – Not Fake

2. UN promotes a system where only one government would govern all nations

Answer is – Fake

3. There is a temple in India where dogs are worshipped

Answer is – Not Fake

4. Rabindranath Tagore had also composed Sri Lankan national anthem

Answer is – Fake

5. Giraffes have the same number of neck bones as humans

Answer is – Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers – 14th August 2020

Question 1. Phone app uses phone camera to measure blood oxygen levels

Answer : Fake.

Question 2. BATA is an Indian Company

Answer : Fake.

Question 3. You have to plant 10 saplings to get a gun license in Patiala

Answer : Not Fake.

Question 4. 3000 tonne gold deposits discovered in UP’s Sonabhadra

Answer : Fake.

Question 5. The world salary comes from salt

Answer : Not Fake.

Flipkart Fake Or Not Answers – 13th August 2020

Question 1. Leonardo Di Caprio’s stepmother is an Amritdhari Sikh

Answer : Not Fake.

Question 2. Polo is the only sport that does not allow left handed players

Answer : Not Fake.

Question 3. A day on Venus is longer than a year on Venus

Answer : Not Fake.

Question 4. French president Macron congratulates India on Rafale jets

Answer : Fake.

Question 5. ICMR declares 15th August as the launch for Made in india Covid19 vaccine

Answer : Fake.

Flipkart Fake Or Not Answers – 12th August 2020

Question 1. The Tamil word “Aiyo” has been added to the Oxford English dictionary

Answer : Not Fake.

Question 2. Three animals are visible on India’s National Emblem

Answer : Fake.

Question 3. Meat and dairy industries emit more greenhouse gas than all cars on earth

Answer : Not Fake.

Question 4. The original coca cola had cocaine as an ingredient

Answer : Not Fake.

Question 5. Sending good morning messages can expose private banking information

Answer : Fake.


Flipkart Fake Or Not Answers – 11th August 2020

1. Madhur Dixit biopic is in works

Answer is – Fake

2. Microsoft hired an employee named “Mac book” to take a jab at Apple

Answer is – Not Fake

3. Yahoo refused to buy google in 1998

Answer is – Not Fake

4. Sachin Tendulkar is the first player to score double century in ODI

Answer is – Fake

5. The longest runnung ad campaign is of Amul

Answer is – Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 10th August 2020

Question 1. Nokia is giving away free smaartphones amidst COVID crisis

Answer : Fake.

Question 2. For the first time in 72 years Indian Rupee is weaker than Bangladesh Taka

Answer : Fake.

Question 3. A goldfish has a 3 second memory

Answer : Fake.

Question 4. Charlie Chaplin won his only non honorary Oscar for music

Answer : Not Fake.

Question 5. WIPRO was started originally to produce vanaspati ghee

Answer : Not Fake.


Flipkart Fake Or Not Answers – 9th August 2020

 

1. The image of Mahatma Gandhi was first to appear on the Indian Rupee coin

Fake

2. A bill was presented in the Lok Sabha that children abusing parents will be jailed

Not Fake

3. A truck crashed into a helicopter in Punjab

Fake

4. A pigeon was arrested by Indian police on a suspicion of being a spy

Not Fake

5. A Union minister promoted bhabhiji papad which will fight corona virus

Not Fake

 


Flipkart Fake Or Not Answers – 8th August 2020

Question 1) The slogan ‘Quit India’ was suggested by Gandhiji in the Congress session of 1942

Answer 1: Fake

Question 2) Jio offers free recharge to celebrate Mukesh Ambani becoming the 6th richest man in the world

Answer 2: Fake

Question 3) The Nizam of Hyderabad was the world’s richest man in 1937

Answer 3: Not Fake

Question 4) Google Images was invented because of Jennifer Lopez’s dress

Answer 4: Not Fake

Question 5) Tiger has always been India’s national animal

Answer 5: Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 7th August 2020

1. Tipu Sultan used Rockets to fight against the British in 18th Century

Answer is – NOT FAKE

2. RBI has released notes of new denominations

Answer is – FAKE

3. A women with 4 legs existed

Answer is – NOT FAKE

4. USA and India rank 1st and 2nd respectively for conducting COVID-19 tests

Answer is – FAKE

5. Both male and female elephants found in India have tusks

Answer is – FAKE


Flipkart Fake Or Not Answers – 6th August 2020

1. India was the first Asian country to have a nuclear reactor

Answer is – Not Fake

2. Germany asks 4000 people to attend concert as a coronavirus experiment

Answer is – Not Fake

3. The Mughals introduced the currency of Rupee in India

Answer is – Fake

4. Shankar Mahadevan sang ‘Breathless’ in one breath

Answer is – Fake

5. A 4 year old boy ran 65 kms which is more than full marathon

Answer is – Not Fake